Kelas cupcakes hantaran Feb 2014

Kelas cupcakes hantaran Feb 2014

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

26 March 2014

Aktiviti bersama kanak2 di Pusat aktiviti kanak2 chow kit

Cupcakes hantaran, Noriah tmn puncak jalil

Terima kasih

Kek perkahwinan, tmn puncak jalil

Terima kasih makcik Leha sekeluarga

Devils food choc cake

Terima kasih

Red velvet cake

Terima kasih

Kek birthdah tema Timmy the sheep

Terima kasih.
Sila layari fb page: marble cheese brownies utk info terkini

Rainbow cake dgn riben

Terima kasih
Sila layari fbpage: marble cheese brownies utk lebih info

Kek tema Rapunzel

Repeat order dari Salina, Alam Sutera.
Terima kasih

Kek hantaran

Terima kasih

Kek choc brownies tema Sofia the first

Terima kasih Saly di atas tempahan dan feedback ini :-)

Kek hantaran moden ala sharp edges

Assalamualaikum.
Alhamdulillah kali ni sy punya rezeki utk menambah ilmu dlm dekorasi kek perkahwinan bersama kak Naz sekali lagi.

Teknik menghasilkan kek ini adalah secara demo saja. Jdi sy cuma tengok saje dan dgr penerangan kak Naz. Teknik yang sama diaplikasikan ke atas kek bulat dan segiempat.

Terima kasih kak Naz di atas tunjuk ajar ni

30 January 2014

Kerjasama dengan pihak media majalah RASA Jan 2014


Sekali lagi dapat bekerjasama dengan pihak majalah RASA Karangkraf.
terima kasih kpd wartawan Siti Ramlah atas kesudian mempamerkan hasil kerja tangan eLyzabrownies yang tak seberapa ni. Kali ni ia akan dimuatkan dalam majalah bumper perkahwinan insyaAllah. 
Semoga ukhwah berpanjangan.
Terima kasih

Kek birthday dengan tiara Marissa Kamille


terima kasih

Kek birthday Ozil


Terima kasih

Kek tme adikmuslim


terima kasih

Fondant figurine ~ Elsa the Frozen Queen


Elsa the Frozen Queen 
terima kasih

Kek upin dan ipin


Kek upin ipin rainbow

Doorgift cupcakes fara, rawang


200pcs buttercream cupcakes yg di-courierkan ke Rawang menggunakan chiller truck. 
Alahamdulillah ia selamat tiba...

Kek rainbow Danish


kek rainbow

Kek sempena tahun baru 2014



kek dark choc 2kg (approx.. may be more huhu)
terima kasih


Kek edible image Pocoyo dan Hi5.




Tak ingat dah post ke tidak kek ni. Anyway, terima kasih Afida

Kelas cupcakes


Kelas jayaan bersama dgn Dazzling Cakes Bukit Jalil dan Fidelli Deli dr Puncak Jalil.
terima kasih 

Kek Mickey mouse and friends


kek mickey mouse and friends 2 tier

creampuff



Sebahagian dr cream puff tempahan pelanggan
terima kasih

New PRODUCT: PAVLOVA!



New  PRODUCT:
PAVLOVA LOVA! heheh
Boleh tempah dgn kami skrg ye.
harga ikut saiz.
besar rm80- offer rm70
kecil rm40

Pretzels




sebahagian dr pretzels yg telah ditempah oleh pelanggan kami menerusi: Snek Bytes
Sesiapa yang nak mulakan bisnes snek ni dgn cara yg mudah dan affordable utk menambah pendapatan lumayan, sila PM kami di page tersebut ye. terima kasih

Pesona Pengantin - DIY Lapisan Keju Asmara (Cheesecake in Jar) dari Elyzabrownies




19 December 2013

PRODUK TERBARU: CREAM PUFF CUSTARD FILLINGS


Cream puff
Produk terbaru kami
berintikan krim kastad yang melimpah ruah hihihi

last sekali masa rajin buat cream puff ni masa zaman2 sekolah menengah
time tu sangat la rajin memasak. 
Bkn takat kek jer.. siap lunch & dinner pon masak tiap2 hari.
sejak dari lepas sekolah, tak duduk rumah, dah tak buat dah cream puff ni.

Lama giler...

baru2 ni bila ada yg requested jenuh gak browsing resepi.
resepi yg dulu tah mana la pegi nya almaklum la dlm tempoh tu ada byk tempat sy berhijrah.
Dari Ipoh ke kuantan, ke penang, ke KL.. kat KL saja ntah baper kali pindah rumah..
so buku resepi pon taktau la ke mana peginyer.

Seb baik skrg ada sumber internet.. dapat la jugak resepi yang reliable dari blog Azlita masam manis :-)

Kalau nak order boleh hubungi sy di email atau FB page: Marble cheese brownies ya


Kek doll tempahan Shima


Kek dark choc
terima kasih Shima

Kek birthda Pocoyo dan Hi5 tempahan Afida, Putra Permai


Kek Devils food image Pocoyo and friends


Kek butter cranberries dgn image Hi5
Terima kasih Afida



kek dark choc
Terima kasih S

Kek hantaran tema putih dan silver



Urgent order.
Tema putih dan silver yang simple.
Terima kasih

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...