JOM BUAT DUIT RAYA!!

JOM BUAT DUIT RAYA!!
SUKAKAN KUKIS? SUKAKAN BISKUT RAYA? SUKA BISKUT RAYA YANG RANGUP GEBOOSS? SUKA JUAL? SUKA DUIT TAK?? JOM BUAT DUIT DENGAN KAMI!

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

11 June 2015

HARGA BISKUT & KEK RAYA 2015

 
Assalamualaikum wbt.
 
MasyaAllah lama sungguh tak update blog ni.. sebab skrg ni lebih aktif updating di FB dan  IG. Bagi yang belum tahu tu, IG sy ialah elyzabrownies.
 
Ok dont waste more time. Berikut ialah kek dan kukis yang sy sediakan utk tempahan tahun ini. Ada yang bakal ditutup pada 14 jun dan ada juga yang bakal ditutup pada 30 jun. Yang tutup awal tu of cos la kukis dari supplier sy yg mana sy adalah ejennyer. Yang tutup kemdian tu ialah kek & kukis yg sy buat sendiri. Antaranya ialah CHOC TRUFFLES, CARAMELO CORNFLAKES, CHOC CHIPS, MARBLE CAKE, BLUEBERRY CHEESE BROWNIE, CHOC/SALTED CARAMEL BROWNIE & CONGO BARS. Kesemua info ada dinyatakan di dalam 'CARA TEMPAHAN'.
 
UNTUK MENEMPAH:
WA 017-7570877 ELIZA
 
terima kasih.



 



















24 September 2014

Aktiviti elyza brownies pada Ogos & September 2014

Aktiviti kami:
Menumpang kawan menyertai MIATS di Kompleks Islam Shah Alam. Produk yang kami bawakan ialah mini pretzels dan Krunchy Kornflakes.



Pavlova 

 Cupcakes fondant hantaran tema putih dan emas

Cupcakes tema team bolasepak

 Kek fondant Barney & friends

Kek hantaran buttercream


 Kek perkahwinan buttercream

11 August 2014

Tempahan kek di bulan Syawal yang mulia ini

Kek butter deko buttercream tema bolasepak
dengan mainan plastik


Cookies kami di kedai kek SurgaCakes & Co. di Kota Damansara,
Dapatkannya di sana!


The crunchiest cookies ever!!



Kek dark choc tema Frozen dengan mainan set Frozen


Cream puff dengan inti kastad istimewa


kek fondant tema Frozen lagi dengan figurines buatan tangan


Kek rainbow tema Frozen juga dengan imej Frozen
Cupcakes dark choc dan strawberry


Cupcakes carrot walnut dan strawberry



Choc fudgy brownies dengan imej custom Mickey Mouse

04 August 2014

Tempahan sempena Ramadhan 2014

Assalam semua...
dah jarang update sini laa hehehe... sselalu update kat fesbuk jer (FB: Marble Cheese Brownies) .
Antara produk yg HOT selling ialah:
Mini pretzels
Choc lava cookies
Baby macs
Malty butterscotch cookies

Alhamdulillah..

tapi utk makluman semua, tempahan produk2 berikut masih lg diterima sepanjang tahun.
Hubungi kami utk tempahan ye
wassap 017-7570877









21 June 2014

BISKUT RAYA 2014





baby MAC





















Kukis baru masuk: CHOC LAVA COOKIES
biasa RM25
sempena raya: RM22 saja.
(ejen dialu-alukan)




Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...