PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

09 January 2010

Carrot raisins cupcakes




Tadaa...! Ini produk baru Elyza Brownies. Puncanya mudah jer.. aku dah try resepi carrot cake ni few weeks back dan aku rasa aku sukakannya. Jadi kali ni aku buat topping & deco jugak.

Utk kali ni aku buat carrot + raisins cuppies, topped with cream cheese & deco with buttercream. Methodnya agak mudah & cepat siap. So keje aku pon jd lebih mudah. Rasanya? hehehe kali ni lebih moist berbanding dgn my frist trial. My first trial tu aku campurkan walnuts, jd kek agak kering. Kali ni aku tambahkan raisins, so lebih moist. Aku lg suka yg ni.

Harganya? Utk 16 pcs ni cuma RM40 jer.. So jatuh RM2.50 jer sebijik. Saiz sebijik cuppies ni 2.5oz. Just nice laa.. takde la kecik sgt atau besar sgt. Bleh katakan aku cuma gunakan saiz ni jer utk semua cuppies aku wat masa ni. Lain2 time wallahuaklam la yer? Minimum order 16pcs jer. Muat la sekotak macam kat atas tu. Kalo nk bleh la place order yer?

No comments:

Post a Comment

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...