PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

28 February 2010

Buttercream cuppies utk regular customer

Kali ini, tempahan dtg dr regular customer, En Farid. Mmg selalu dia order cuppies esp perisa coklat sbb anak2nya sukakan coklat. Memandangkan customer ni tak berapa kisah nak deco yg mcm mana so normally I play around la he he he. Inilah masa yg sesuai utk perbanyakkan idea decoration, walaupon yg nyatanya aku masih jauh & byk kene belajar utk dptkan bentuk yg lebih tajam & menarik!

Disebabkan ader separuh lg bronis (lg separuh opismet tempah), maka aku pon tanya kalo2 dia nak.. Dia kata OK. so dia pon amek la bronis yg sparuh lg tu hehe. Senang hatiku. Semua kek dah clear... 

Mekasih En Farid sbb selalu sokong my bisnes :-)

No comments:

Post a Comment

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...