PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

21 February 2010

Wedding cakes

Haa.. inilah hasil wedding cake ku yg pertama! He he he. Actually aku buat deco jer, yg lain semuanya kak Liana yg buatkan he he he.

Yg sebenarnya ini adalah hasil kelas decorating dengan Kak Liana di Bangi. Aku mmg nk tau sgt cemana org buat buttercream yg smooth tu so aku pon register la ngan kak Liana ni. Lagipon dia kenal mak sedara aku juga, yg wat baking tu. Kelas ni tak lama sgt tp terasa juga penatnyer he he he. Terima kasih Kak Liana, sudi ajar sy ni :-)

So amacam? Ok tak? Kalau Ok, meh la tempah kek :-) Deco mcm ni bukan khas utk wedding cakes shj. Boleh juga dibuat utk kek hantaran pertunangan, kek birthday, celebrations etc. Rasa krim ni pon jauh lebih sedap dr krim yg biasa tu. Boleh pilih jenis kek: vanilla cake, choc moist cake (my specialty), carrot cake atau kek lapis asam. Kek2 lain bakal menyusul ye?

No comments:

Post a Comment

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...