PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

13 March 2010

Buttercream roses...

Hmm.. akhirnya... rancanganku utk prektis buat bunga roses ni menjadi juga. Dpt jga ku cari masa utk prektis ni. Dah lama dah terkenang2 sejak menjak kublajar ngan kak Liana bulan lepas. Tapi tak sempat2 juga aku nk buat. Sedangkan bukannya aku busy dgn tempahan pon, almaklumla masih baru dlm dunia ni. Plus dgn skill yg tak seberapa ni, bukannya masyuk sgt huhuhu.

Nak bancuh buttercream utk roses pon jenoh! Aduhai.. pehtu tersilap cara guna pipe lak tu. Ha ha! Padan la bungaku tak jadi2 rupanya aku yg tersilap tektik he he. Tapi alhamdulillah, menjadi juga bunga2ku ini. Masih tak perfect, aku rasa roses yg aku buat masa blaja ngan Kak Liana jauh lebih cantik dr yg ini.. (rasanyer ler). 

But, practice makes perfect. Aku akan terus prektis utk buat roses ni sbb aku mmg sukakan design ni. Hopefully ader la yg sudi menempah dgn aku yer?

No comments:

Post a Comment

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...