PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

05 March 2010

Choc brownies dgn sebakul bunga~edited

Aku andaikan kek ni akan sampai ke ulu yam semlm.. rupa2nya tidak. sebabnyer? aku terlantar kat umah, tergolek dok angkara kesan adverse kacip fatimah yg menyerang tekanan darahku. Muntah2, pening2 & sakit kepala hampir 24jam! Rupa2nya...kacip fatimah tu merendahkan tekanan darah aku yg sememangnyer lower than normal. Well actually most women have lower blood pressure. Doktor pon tak bleh nak kasik apa2 ubat lain takut ader kesan interaction pulak (actually aku pon takut gak huhuhu). Aku notice doktor tu pon taktau amende kacip fatimah (aper daaa)... Maka aku cuma diberi ubat tahan pening & tahan muntah selebihnya aku tidur & berehat je. 

Bila dah mcm tu, maka tergendala la rancanganku yg lain. Ingatkan nk bawak parents gi mkn kat luar sbb nk sambut besday abahku tapi bila dah ada kek ni, maka aku decide utk celebrate besday abah kat umah jer, soh dia potong kek ni. Haaa! Maka his 60th birthday was celebrated at home, last nite. Ok la kan? dr membazir jer? Jadi pagi ni, kek tu pon dah sampai ke surau utk dijamu di majlis ilmu di sana... insyaAllah ia bakal membawa perkara2 yg baik2 jer dlm hidupku.. amin!

No comments:

Post a Comment

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...