PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

23 March 2010

Saje isi masa terluang

Saje je buat ni utk perabihkan kek2 coklat aritu. Asyik dlm peti ais je nnt takde sapa yg nk mkn pulak. Aku buat kek dlm kon aiskrim ni sbbnyer anak aku tu selalu sebut2 nk mkn kek aiskrim. Dia terlihat gambar kek yg mcm ni dlm sebuah buku masakan. Dah lama dah dia sebut, berbulan2. Tapi tak sempat nk realisasikan hasratnya tu. Jadi mlm ni aku buat supaya dia seronok. End up dia nk mkn rice sprinkles tu jer. Kek pulak mkn sebijik jer.. alerr.. penat mama buat tau!

Kan last week aku ckp aku ader pegi ICCA & merajuk sbb classic mold takde kan? Jadi aku beli cake molds lain kan? Ini la dia nyer.. aku beli Buggy & 3D teddy bear mold. Jumlah kedua-duanya mencecah hampir RM140! Haa, geramnye pasal le ni he he. Ntah bila pulak aku nk gunakan molds ni huhuhu.

No comments:

Post a Comment

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...