PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

24 April 2010

New items: Cheese Choc cupcakes & Cheese choc cake

 
Ha tengoklah  2 item baru kat Elyza Brownies ni ~ Cheese Choc Cupcakes & Cheese Choc Cake. Apa mcm Ok tak? Kedua2nya menggunakan base choc cake dgn Philadelphia cream cheese yg diadun ala2 marble gitu.  Ha bagi yg beloom pernah merasa kek & cupcakes ni jom la cuba skrg. Kedua2nya mempunya rasa yg rich & sedap so tak perlukan frosting lg. Tapi kalau nk tambah frosting pon boleh juga, especially utk celebration kan?
Ini pulak cake pan yg aku baru beli kat ICCA td. Hmm aku ni kalo dah ke sana selalu terbeli cake pan mcm ni. Bukannya murah tapi asyik terjatuh chenta jer. Maka terpaksa la beli pulak.. Cake pan ni mmg utk buat bola maka, ia sgt sesuai utk gift kpd birthday boy. Tapi kalo girl pon nak pon tak jd masalah. Tunggu the outcome yer?

2 comments:

  1. Yum yum sedapnya cakes!
    Mama ni tak kuasa beli all these pans. Why? Firstly : Kedekut. Secondly : No space to simpan. Thirdly : Macam tak akan digunakan je! Hahaha....

    ReplyDelete
  2. ha ha memang pon.. ni beli pon sbb.. sbb dah takde benda nk beli kat situ.. so main ambek jer..

    ReplyDelete

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...