PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

15 May 2010

Choc Fudge Cuppies utk Sabrina

Cupcakes nii merupakan last minute order dr Sabrina. Sabrina mahukan 20biji choc cupcakes dgn princess edible image maka aku pon buatkan choc fudge cupcakes, topped with choc ganache & letakkan edible image di bhgn atas. Deko la sikit ngan buttercream biru & pink. Choc fudge ni rasanya agak 'tebal'. Tekstur kek agak padat. Harap2 Sabrina puashati dgn rasa kek ni. Kalau tak, lenkali aku kene la tukar resepi lain pulak...

2 comments:

  1. Hai elyza, sorry lmbat reply...PC buat hal...cuppies hari tu x sempat nak rasa pun, sold out, di serbu oleh anak buah...tp ikut kata member, sedap...tp padat sikit le...anyway tq...sory x sempat nak jumpa....

    ReplyDelete
  2. laa tak sempat rasa? ler...16 bj sikit sgt kot? he he. ok sabrina, i note down bab padat tu. lenkali mebe i stick dgn resepi choc cupcakes biasa je lah kot. btw, i offer choco orange jgk - both choc cake & choc frosting with a tint of orange. kalau anak2 u sukakan combination ni, insyaAllah dorg suka yg ni jgk :-)

    ReplyDelete

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...