PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

09 May 2010

Elmo & a beach ball


Kepala otak ni asyik nk mereka jer. Mentang2 la baru beli cake mold bola baru2 ni, apa lagi R&D kene jalan  ler kan? Kali ni aku mencuba2 buat 2 design baru: Elmo & sebijik beach ball. Rasanya beach ball la yg plg sesuai sekali utk digandingkan dgn Elmo ni.. takkan bola sepak lah kot.. kan? Errr....
Bila tgk gambar tengah tu, mcm Elmo tu ada adik pulak, kan? ahahhah! Adik Elmo tu edible! he he.

FYI, saiz bola tu lebih kurang equivalent dgn kek 8inci. So agak berat jugak laaa. Boleh cater utk 8-12org. Kek bola juga boleh substitute dgn kek bulat 8inci atau cupcakes 25biji. Jadi, kalo nk order kek yg mcm ni sila hubungi sy yer? :-)

1 comment:

  1. tak sempat nk deco abeh sbb princess ku dah bgn tido dgn moody-nyer...

    ReplyDelete

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...