PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

15 May 2010

Mickey & Minnie 3D cakes utk Tisha & Faiq


Kek 3D.. Mickey & Minnie Mouse yg diminta oleh en Farid. Farid ni boleh kata regular kastemer la ni. Supportive sungguh member yg sorang ni. Yang paling best sekali sbb dia selalu benarkan aku bermain dgn kreativiti dlm menghasilkan kek utk dia. Aku pon perlukan juga prektis memandangkan aku pon masih sgt baru dlm bidang baking ni.
Kali ni Farid tempah kek Mickey & Minnie plus 16 choc cuppies sbb anak2nya mmg gemarkan karekter kartun ni. So aku pon cuba yg terbaik.. dan takat ini jer hasil aku. huhuh.. terus terang aku kata aku tak baper puasati laa tapi seb baik kastemer ni tak berkira sgt. Syukur sgt2.
Cerita ttg Farid ni, aku teringat yg aku belum lg register Myfriends2u.com yang dilancarkan di Putrajaya siang tadi. InsyaAllah aku akan cari masa utk register dgn social network tu nnt. Last but not least, mekasih Farid.


No comments:

Post a Comment

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...