PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

20 June 2010

Kek2 & kukis yang ditawarkan sempena raya thn 2010

Salam semua.

Wah, posa thn lepas pon boleh abis bayar dah sebut raya yer? he he. Ala promo, mmg le kene buat awalkan? Takkan la dah masuk bulan posa baru nk promo.. kang tak sempat pulak nk beli barang2 keperluan baking.. Kalo nk beli pon jgn2 dah habis.. ye tak?

Jadi, bersempena sambutan Aidilfitri tahun 2010 ni Elyza Brownies menawarkan kek2 berikut yang dibuka utk tempahan bermula skrg. Yang mana nk order sbl raya pon boleh :-) Amat dialu2kan.

Boleh mula order skrg & tarikh akhir terima tempahan ialah 13 Ogos 2010. Tarikh akhir pick-up kek di rumah ialah 8 September 2010. Utk maklumat lanjut boleh hubungi sy di 017-7570877 atau email: elyzabrownies@gmail.com.

 Kek choc moist with choc ganache & sprinkles 1kg: RM40
Choc brownies (plain) with choc ganache & sprinkles RM45
(Boleh pos dgn tambahan kos penghantaran posLaju.)
Marble cheese brownies (plain) RM45

Kat bawah ni pulak kukis raya yg aku sub-con jer. Dah jual kukis ni bertahun2 so tahun ni pon jual kukis yg sama dgn harga yg sama juga. Pls note yg kukis ni cuma available selepas 5 September 2010. Maaf, tiada sampel untuk dicuba sbb tuan buat kukis tak offer sampel tahun ni. Penghantaran boleh discuss, most probably utk kawasan terhad shj. Sila hubungi utk maklumat lanjut yer? Terima kasih :-)
ALMOND SHORTBREAD @ RM25 - 50 PCS
 
ALMOND LONDON @ RM25 - 50 PCS
BEBOLA KRISTAL(BISKUT ARAB/SUJI)
@ RM23- 50 PCS
HAWAI RUMBALL @ RM25 - 50 PCS
JEJARI OAT @ RM23 - 50 PCS
PISTACHIO COOKIES @ RM23 - 50 PCS
SAMPERIT @ RM22 - 50 PCS
NESTUM CHOC CHIP @ RM23 - 50 PCS
OAT CHOC CHIP @ RM23 - 50 PCS
SUJI LEBARAN @ RM22 - 50 PCS
MUSHROOM COOKIES @ RM22 - 50 PCS
NEIMAN MARCUS @ RM25 - MIN 50 PCS
SNOW ALMOND @ RM22 - 50 PCS

No comments:

Post a Comment

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...