PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

20 June 2010

Marble cheese walnut brownies & choc cake

Order kali ni datangnya dari Zarinah yang keje di KL. Zarinah order marble cheese walnut brownies sbg buahtangan utk party kawannya & meminta aku hantarkan kek ke rumah kakaknya di Kota Perdana, Bdr Putra Permai. tak jauh pon dlm 5-10mnt jer dr rumahku. Dgn pertolongan en. Garmin, lg mudahla nk cari he he. Terima kasih Zarinah sori lmbt hantar, I terlupa pukul brp patutnya I hantar brownies ni.

Azie dtg dr Seberang Prai pulak order kek coklat ni. Tgh peknen 6bulan & teringin mkn kek cekelat katanya. Azie ni bukan org lain, my ex-classmate masa zaman muda remaja dulu di Ipoh. Kini FB la yg menemukan kami semula. Kami berjanji utk bertemu di Subang Parade. Mekasih Zie, sudi order kek. InsyaAllah ada masa & rezeki kita bertemu lg yer? **dpt komen dr Azie di FB katanya sedap sgt kek coklat ni. Thank u Zie. Jgn lupa share resepi jugak tau :-)

No comments:

Post a Comment

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...