PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

04 July 2010

Choc moist cake utk Pn Jasni Putrajaya

Salam semua... wah agak lama juga kan tak update blog? Macam ni kalau dah buat keje ni part-time jer.. ni pon nasib baik ada gak org nk order he he he. Actually last week aku takde kat rumah seminggu kerana mengikuti kursus outdoor kompeni. Walaupun takde kat rumah seminggu namun, tempoh seminggu tu cukup berharga! dapat mengikuti banyak outdoor games termasuklah duduk dlm hutan seorang diri pd waktu malam & juga main water rafting si Sg Selangor, di Kuala Kubu Baru. 

Memang masih terasa penatnya tapi bila teringatkan kawan2 semasa berada di sana rsanya syukur sgt2 dpt mengikuti kursus tersebut. Alhamdulillah, semuanya selamat. Sekembalinya di sini, inilah tempahan kek pertama yg aku terima, dr kenalan ibuku, Pn Jasni. Pn Jasni mahukan kek choc moist utk makan2 jer katanya. Maka inilah dia... kek yg simple but flavourful. Harapanku semoga Pn Jasni sekeluarga menyukai kek ni, InsyaAllah.

No comments:

Post a Comment

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...