PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

17 July 2010

Gitar elektrik utk Ajan~edited!


Beginilah rupa gitar elektrik yang ditempah oleh seseorang yg refuse bagitau nama dia, yg aku tau cuma nickname yahoo nya - achluo_phobia aka 'penakut gelap'. 'Achluo' meminta aku ukt buatkan kek gitar, contoh2 diberikan bersama. Setelah beberapa perbincangan, kami setuju utk buat kek berdasarkan sebuah gambar yg diberikan. Katanya kek ni khas buat boifrennya Ajan yg baru berusia 24thn... Terima kasih sbb sudi & percaya kat akak yer dik... Harap2 adik suka dgn kek tu. 

Setelah bertungkus lumus, inilah hasilnya... Kek ni berukuran 21inci panjang. Mainly covered with fondant. Tapi utk carving kek ni, aku kasik kredit kat abahku, sbb dia yg carve ni dr mula hingga akhir. Aku nyer part - finishing jer he he he. Mekasih bah ehhehe. 

** finally tau gak nama yg menempah kek ni. Namanya Yuyu, orangnya secomel namanya.. Tak caya? Silla tgk sini, Yuyu celebrated her bf bday with the guitar cake :-) Seronoknya dorang... Kita pon tumpang seronok laa kan? Jadi la... dua ronok hihi!

7 comments:

  1. pehh, hebat la. siap dgn fret details lagi. bravo :)

    ReplyDelete
  2. nampak mengancam la kak. .kalo mcm nie berapa harganya kak??ingat nk tempah next time :p

    ReplyDelete
  3. errr sape eh yg msg kat atas ni? boleh sms/email dulu yer? Thanks :-)

    ReplyDelete
  4. Kak, tq taw. saya rasa mcm da bagitau nama kat akak dalam email2 tu. tak pon saya terlupa la tu kot.hehe..thanks a lot!!:)

    ReplyDelete
  5. sama2 Yuyu. Kalo nk tempah kek lg igtla akak ni he he

    ReplyDelete

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...