PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

23 July 2010

Happy birthday Fawzy!

Tempahan kali ni datangnya dr sorang kenalan lama, CT... dah berkurun dah tak jumpa dia ni. Sedangkan idak ler jauh sgt pon... heheheh. Saje belom rezeki le tu. CT tak kisah kek apa pon so aku la yg suggest brownies ni. Jauh dia dtg amek kek, dr Gombak nun... Jumpa aku kat Subang Jaya. Sempat gak la kami chit chat kejap. Cerita ttg itu ini. Kalo dgn CT ni mmg mudah bercerita, dr dulu aku senang ngan dia. Pape pon ku harap CT & famili sukakan kek ni :-) Mekasih CT yaaa
*feedback dr CT, katanya hubby, anak2nya & her friends semua suka sgt dgn kek ni sbb takde cream. Thanks again CT. Link review kat sini yer?

No comments:

Post a Comment

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...