PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

01 August 2010

Item baru dlm keluarga Elyza Brownies ~ Blueberry Cheese Brownies (pic) & Choco Orange Brownies (takde pic)


Haaa ni nk habaq mai ni. 2 jenis bronis baru dah masuk list Elyza Brownies bulan ni. Yg pertama aritu, Choco Orange Brownies, buat 1st time terus dpt order. Yg kedua, Blueberry Cheese Brownies (pic di atas). Sedap2 belaka! he he.

Choco Orange tu ku buat menggunakan jus oren segar + parutan kulit oren tu juga, digabung di dalam choc brownies yg sgt moist ituuu... he he he. Dpt idea dr bbrp website.

Ku buat blueberry cheese brownies ni sbb dah lama sgt teruja tgk blog org len dok buat. Mcm sedaaapp jer so aku pon mencuba laa he he he. Dlm lapisan cheese ada jus oren, parutan kulit limau + jem blueberry. Sedaaappp! Harga? Sila tgk sebelah kiri anda ye - dlm list harga kek.

No comments:

Post a Comment

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...