PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

21 August 2010

Marble cheese brownies & choc brownies with walnuts


Kedua-dua brownies ni ditempah oleh En Syed dr Ampang. Beberapa kali aku ditanya, sedap tak mkn ngan aiskrim? errr... nk jawab cemana yer sbb tak penah lg mkn brownies ngan aiskrim. Selepas amek kek, barula En Syed emailkan gambar brownies topped with vanilla ice-cream. Rupanya dia nk kek yg mcm tu.. yg flaky di bhgn atas. Pernah la buat tapi tak pernah offer sbb padaku rasanya terlalu manis. Takut org komplen manis berdengung pulak... Btw, En Syed turut menerima hadiah dr eLyza brownies, Westrocks Vitamin C + Zinc sbg tanda penghargaan.

Sorry ya En Syed, kalau sy tau lebih awal, mebe boleh discuss :-( 

2 comments:

  1. sedap both brownies.
    saya prefer the chocolate tuh, maybe sebab moist and campur ngan vanilla aiskrim memang superb :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.. sy dah risau dah igtkan en Syed tak suka. Mekasih ya. tapi kalau nk kek yg mcm dlm gambar yg En Syed anta tu boleh sy usahakan :-)

    ReplyDelete

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...