PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

07 August 2010

Tempahan brownies oleh Amla


Baik sungguh hati si Amla ni.. menjamu anak2 yatim sempena harijadi anaknya yang pertama. Tapi sebelum hantar kek, dah tersesat2 dah dlm tmn rekreasi Bkt Jalil tu. Almaklum la tak pernah pergi lg tpt tu. Cantik rupanya... cuma aku gerun sikit sbb, well, sbb aku mmg gerun setiap kali berada di tpt berhutan byk pokok ni. Lake garden KL tuh pon aku tak baper selesa kalo gi sensorang.. Tmn Bkt Kiara kat TTDI tu pon aku gerun. Yg tu lglaaa, penuh ngan monyet! Takmo dah gi sana! huhu
Jumpa ngan Amla dlm hujan lebat, by the time transfer kek ke kete Amla pon dah lencun huhu. Pe nk buat, dah 2-3 hari ni hujan di tengahri jer he he. Mebe makin tak surut la kot demam ni..
Pape pon nk ucap terima kasih kat Amla kerana sudi order & kat Nisah gak sbb sudi promo bisnes kek aku ni. Amla order choco orange brownies, marble cheese nutty brownies, blueberry cheese nutty brownies & blueberry cheese brownies regular. Semoga Amla sekeluarga dirahmati Allah sentiasa :-)

No comments:

Post a Comment

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...