PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

01 October 2010

Ballerina teddies cupcakes


Customer cyber, Pn Farah requested utk mocha cupcakes dgn little ballerina teddies toppers, sebijik mcm yg aku pernah buat sbl ni. Tapi tak dinyatakan pula utk siapa. Kali ni aku langsung tak terjumpa dgn Farah, walaupon 2kali Farah order kek dgn ku. Takde rezeki nk bertemu, kan Farah? Paper pon, nk ucapkan terima kasih kat farah sbb order cupcakes ni, sbb aku sendiri pon seronok buat teddy ni he he he. 

3 comments:

  1. eliza, sungguh berpuas hati ngan hasil kerja u....keep a gud work...

    ReplyDelete
  2. eliza, thanks coz buatkan I cupcakes yang comel nih...i suka sangattt...-farah-

    ReplyDelete
  3. Thanks alot Farah. I pon suka kalo u suka :-)

    ReplyDelete

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...