PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

04 October 2010

Tempahan dari Kak Anom, Sg Long, Kajang


cupcakes with buttercream

cheese brownies for birthday


fondant cupcakes

Tempahan kali ni dtgnyer dr kak Anom dr Sg Long, ex-customer maksedara ku. Kak Anom tempah cheese brownies for birthday, 24 butter cupcakes with fondant & 50 marble cupcakes (aku buat coffee marble) sbg door gift. Harap2 Kak Anom & famili puashati dgn kek2 ni :-)

Memandangkan aku tak pernah sampai ke Sg Long maka aku jumpa Kak Anom kat BBB jer. Masa nampak Kak Anom, aku noticed cantiknyer kakak ni. Pehtu baru teringat, biasa nmpk muka ni kat iklan TV. Ooo agaknyer mmg Kak Anom la kot yg kat TV tu he he he. Lepas jer anta kek, anak aku lak ckp "mama, pintu kete dia tutup sendiri la. Nanti mama beli kete tu eh? Eva suke laaa". 
Aku?? Aaaaaaa?????

No comments:

Post a Comment

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...