PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

23 October 2010

My first Mini topsy turvy cake!


My first topsy turvy cake! Simple kan? Sebenornyer...malas ha ha! Dah penat carving, uli fondant etc, bila dah hampir siap, dah fenats.. Tu yg tak larat nk pikir idea cemana nk decorate... so biarkan simple jer.
Actually, aku attend kelas kat CakeConnection, PJ. Yg mengajar Kak Liyana. Start kelas pukul 2pm, tapi pukul 7 baru siap! Memang memenatkan... tapi itulah hasilnya, kek ala2 nk tumbang, tp tak tumbang. Kek ni menggunakan kek butter sbb kek butter lebih mudah utk diukir. Nampak jer kecik tp beratnya 3.5kg!

Kalau ader yang berminat, boleh la menempah kek ni. InsyaAllah sy buat yg terbaik nnt. Jangan refer kat gambor ni, sbb ni gambor pegi kelas, lain tauuuu ;-p



2 comments:

  1. Salam,
    Bestnya..cantik walau simple..tp akak punya kreativiti selalunya memang mengagumkan..he..jeles tau ni yg nak g nbelajar gak..

    ReplyDelete
  2. hehehe ambOi.. kek2 dia yg full of flavours tu igt kite tak jeles ker? he he he. kalo nk blaja cube check website www.cakeconnection.com.my. Schedule kelas bulan Nov dah kuar :-)

    ReplyDelete

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...