PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

17 November 2010

Choc brownies & kek coklat utk Kak Faridah Shah Alam

Rupa kek sbl ku carca marba kan. cantik tak?

Sesudah ku gatal-tgn kan.. hmmm.. 

Sedia utk dihantar.... ngan kete baru ku

Tempahan ad-hoc ni, memula mmg tolak sbb takut tak sempat. But end-up buat jgk la. Try gak la selitkan slot utk 2 kek ni. Tapi deco dlm waktu yg terhad, mmg tak sempat nk pikir cemana nk buat pon. Tp itu je lah hasilnya. 
Bila nk hantar, kete ku wat pasal lak. Alahai.. terus moody. Jadi terpaksa la janji ngan kastemer utk jmpa kat tpt lain, Kelana Jaya, instead of Shah Alam. Bila tgk kek, alahai.. makin bertambah moody la aku sbb blueberry jatuh dr kek.. huhuhu.. apsal la mcm jd mcm ni hari ni. Dah penat dah seharian buat kek, end-up jadi mcm ni lak. Ni yg kenkadang malas nk wat delivery ni... 
Sorry ye kak Faridah. Tak sengaja kek tu jd mcm tu.
btw, selamat hari raya.

No comments:

Post a Comment

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...