PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

13 November 2010

Kemeja hijau buat 'PaPa'



Alhamdulillah.... menjadi jugak kek ni akhirnya. Punyer la jenoh nk siapkan sbb cuaca hujan. Kalau time hujan, fondant akan absorb more moisture sbb kelembapan meningkat. Jadi fondant takkan kering langsung, selagi kelembapan tak rendah. The best is to work in dry air-conditioned area. Tapi dapur sy takde ekon huuhuhu... So? jenoh... memang jenoh! tapi berusaha jugak la utk siapkan tempahan ni. 

Tempahan kali ni dtgnya dr Evani (sedap kan nama? Nama anak ku 'Eva', hmm dekat2 la tu) yg mahukan design kek sebijik mcm kek yg aku buat utk Rozwin dulu, kemeja kelabu OUM. Cuma kaler jer tukar, Evani mahukan kek carrot walnut with cream cheese filling, warna kehijauan dgn b'day wish yg simple - Happy B'day Papa. Harap2 kek ni berjaya menambat hati Evani sekeluarga ya?
Terima kasih Evani. Mintak maaf la kalo ader yg terkurang yer...
**Dpt sms dr Evani, katanya mereka sekeluarga sukakan kek yg tak muak ni & anak2nya siap kunyah guli2 fondant cam makan mentos! Jgn sakit gigi udah yer... he he

No comments:

Post a Comment

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...