PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

13 December 2010

Kat mana ajer laa link eLyza brownies ni duduk?

Assalamualaikum wbt


Haa saje jer tu heheheh.
Actually tadi browse & search eLyza brownies kat Google. So keluarlah list of websites yg ader nama eLyza brownies ni. Kebanyakkannya dr website direktori perniagaan atau virtual malls (haku punye keje laa tu). Bila dah masuk page yg ke-10 nmpk list of blogs pulak.. Mula la klik satu demi satu....


Dari situ, barulah tau ader beberapa blog yg letak web link eLyza brownies tanpa pengetahuanku.. Aisehh! Ish, jgn salah anggap lak! tak salah pon sebenornyer.. tp kalo bgtau kan lebih baik.. Boleh share & bina network he he he. 


Pape pon aku nak ucapkan ribuan terima kasih yg teramat sgt kpd blogs dlm senarai di bawah ni  (ini jer yg sempat copy) & juga yg sudi exchange link, di atas sokongan anda semua. Kepada semua pengunjung eLyza brownies, sila2 la mengunjung semua blogs di dlm entry ni & yg semua yg listed kat blogs ni yer? 
Thank you so much! xoxo



  1. http://ainthecutest.blogspot.com/
  2. http://cupofcakesruby.blogspot.com/
  3. http://www.rsfashionhouse.com/
  4. http://kupu-kupuboutique.blogspot.com/
  5. http://bakingnsuch.blogspot.com/
  6. http://diyanacakehouse.blogspot.com/
  7. http://lotsofluvchoc.blogspot.com/
  8. http://aningamran.blogspot.com/
  9. http://tamanhati-norarizayaakop.blogspot.com/
  10. http://momscottage.blogspot.com/
  11. http://ikahcorner.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...