PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

25 December 2010

Red velvet cake tempahan Miji

Red velvet cake with choc curls & fondant alphabets.
Tempahan dr Miji, member kat Sri Kembangan.
Sempena hari lahir ibunya di kampung. 
Mekasih Miji.

5 comments:

  1. u r welkam ... dah rasa nanti aku komen lagi.. hehehe

    ReplyDelete
  2. semua puji sodappppp.... and toooo sweet... huhuhu.. kurang2kan gula.. kurangkan diabestes.. ahaks... tapi mmg laku lah kek tu.. tak abih2 diorg puji .. alahai aku nak kena mendengar nya... HAhahAHhaA... well done

    ReplyDelete
  3. haha mekasih miji...
    manis tu subjektif betul la..ader 1 komen tu kata tak baper manis.. adehhh..
    tp skrg aku pon dah kurangkan sikit gula.. tambahkan manis dlm senyumann jer heheheh

    ReplyDelete
  4. berapa RM red velvet nih? berminat nak tempah

    ReplyDelete
  5. Salam Bitter Sweet, red velvet dgn fondant alphabets ni cuma RM80 jer (kek RM75 + fondant alpha RM5). Kalau nk order, guna email atau sms ya? tgk kat Page - How to order? Thanks

    ReplyDelete

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...