PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

24 January 2011

Lightning McQueen in da house!


Vrroooommm!
hehehe

Serunuk!
Sbb dpt buat kek ni.. yg sgt SUSAaaaH bg amatur mcm aku nih.
Kek coklat dgn choc ganache, 
diukir dan dibentuk guna free hands & pisau jer,
disalut dgn fondant,
dgn finishing sekali.

Agak2 baper jam baru siap?
Heeeeeeeee.
.
.
.
12 jam you! 
Tu tak termasuk bakar kek lg huhu! 
Rumit & renyah tapi cantik!
Jadi, itula antara reason kenapa kek fondant & novelty cakes terutamanya,
sangat2 mahal!
Kalo dgn kek krim biasa, boleh dpt 10bijik kek dlm tempoh 12jam tu.
Hahaha! (yer, yer jer..)
Tapi pape pon aku ucapkan terima kasih pd Iffa yg sudi tempah kek ni 
utk anaknya Daniel,3thn. 
Siap tunggu kek dulu baru nk gi amek anak balik dr taska.
Kalo tak nnt, taktau la apa jd pd kek kalo Daniel nmpk.
Iffa, i paham sgt2 laa situasi u tu. hehe.
Iffa ni kira bertuah laa sbb dia tempah kek last year, 
so dpt la harga last year. Thn ni harga dah lain...

Sbl berundur, saje je la nak tayang gmbr ni. Anak aku posing dgn kek.
Kek tu mcm senyum je kat dia, kan?
Selebar senyuman mama dia yg puashati dgn kek ni :-)

No comments:

Post a Comment

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...