PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

04 February 2011

Nak jual henpon sat: SAMSUNG WAVE GT-S8500 ORIGINAL FULL SET

Baru je guna henpon ni beberapa hari jer, beli 1 feb 2011. 
Condition Sangat2 tip top! 
Selain dr semua benda yg bakal aku jual bersama2 dgn henpon ni, saje la nk bgtau henpon ni so far sgt2 best. Full touch screen tp tak nmpk comot kat screen walopon dok jenoh main2. Sentiasa cantik jer... 
Screen super AMOLED, sgt2 bright & clear, zoom in-zoom out mcm IPhone gituuuwww.
Harga: RM1200
(harga beli rm1570)

Nak jual bkn sbb apa...
aku tak biasa sgt ngan OS lain, kecuali Nokia Symbian je. Jadi aku nk amek Nokia lah...
Hubungi terus ke 017-7570877 utk beli! 
Hanya utk serious buyer jer. 
Area: Sri Kembangan/Shah Alam

Set yg nk dijual

1 comment:

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...