PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

18 February 2011

R&D batch: Cheese choc cake (sandwich version)

yummy yummy!

Ni guna resepi lain dr yg dok biasa buat tu.
Biasanya guna resepi marble cheese choc cake tp rasa choc cake tak pure sgt, tak heavy & biasa buat ala2 marble gituww.
Kali ni aku mencuba buat ala sandwich lak, cheese layer di tgh, menggunakan resepi dark choc cake. 
Cheese nya pulak aku buat sikit jer sbb nk try jer.. Hmm lenkali boleh guna lebih byk cheese :-)
*
*
*
rasanya?
Pergh!
Tersangat laaa 'dark' & 'heavy'.
Tu belom letak choc ganache kat atas lg tu.
Hmm... mebe boleh buat cupcakes juga... hehehe

sedap, sedaaaapppp!!

1 comment:

  1. sedappnyer kek..bila la kite nk reti tbuat macm tuu.hihi

    ReplyDelete

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...