PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

23 April 2011

Happy birthday to Ashreen!


punyer le lama aku nk siap 2bijik kek ni!
Aduhai....
gara2 aku kurang sihat sejak dr hari khamis lepas.
aku rasa ada hampir 12jam aku ambil utk siapkan semuanya...
aku betul2 take time sbb cepat sgt rasa keletihan.
Ye la takut jgk kalau2 aku tersilap langkah, langsung tak menjadi pula.
Dlm pada tu pon, aku tak dpt nk ukir kek sebagaimana aku biasa buat.
Hasilnya - inilah doll cake yg paling chubby aku pernah buat :-(
(Lenkali takmo buat doll chubby dah!)

Tempahan ni datangnya dr Aswita yg mahukan red velvet doll cake & edible image choc cake.
Harap2 Aswita berpuas hati dgn kek2 ni. 
Minta maaf terlebih terkurang ya.
Terima kasih ;-)
**terima email dr Aswita katanya choc cake sedap sangat!
Tgh nk order lagi ni hehe

No comments:

Post a Comment

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...