PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

21 July 2012

Choc fudgy brownies just gets BETTER :-)

Kali ni sajer jer buat choc fudgy brownies.
Dah lama dah tak buat. 
Kali ni aku buat guna resepi yg sama tetapi menggunakan kualiti bahan yg berlainan. 
Biasanya guna choc bar yg biasa tu jer, kali ni aku guna dark choc compound dan pure butter.
Keputusannya?

Keputusannya?

Perrghhh!!!
aku leh ngadap benda alah ni dr pagi masa driving gi keje,
sepanjang masa kat opis.
tak cukup dgn tu, aku layan lg masa driving balik rumah.

Sedap betul lerr...
aku layan tiap kali driving gi opis, sepanjang kat depan komputer dan sepanjang driving balik keje.. 
Giler! hahahah!

Harga lebih kurang jer dgn yg biasa ku jual tu
Saiz 10x10inci = RM60
Utk hari raya ni, ader offer la juga.

10x10inci RM50
10x5inci RM28

Boleh tambah garnishing:
almond RM5-10,
M&Ms RM5-10.

Jadi jgn segan2 contact sy kalau nk order ye.



No comments:

Post a Comment

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...