PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

21 July 2012

R&D trial: Hokkaido cupcakes

Aku teruja dgn cupcakes ni sbb bila tgk gmbr bloggers lain buat kelihatan
sgt gebusss.

So sekali terjumpa lak resepi dlm blog Masam Manis Azlita Aziz.
Aku pon mencuba la..
Dgn 8bj telur putih, adunan punyer le byk... aku dah seriau dah, ni sapa nk perabih ni?
Huhuhu.
Tup2 bila dah masak guna solo cups utk cupcakes saiz 2.5oz tu, cuma dpt lebih kurang 40bj jer.
Anak ku dah rembat 4bj sejurus selepas cupcakes masak.
Dari situ aku tau, mesti sedap!

Outcomenya:
Texture nya sangat gebu dan lembut.
rasanya juga sgt 'light' jadi aku cuma hiaskannya dgn whipped cream dan blueberry.

Harga akan ku update kan kemudian yer sbb tak kire lagi hehehe.





No comments:

Post a Comment

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...