PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

18 February 2013

Kelas bunga dgn Kak Naz, KL




Assalam..
February merupakan bulan yg agak busy juga utk sy kali ni. Macam2 kursus sy pergi, semua yg, ermmm boleh tahan juga kemahalannya. Mmg dah masuk taraf 'telan ayaq lioq & pandang sebelah mata ja'. Haa lebih kurang camtu lah. Tetapi ye la kan? Sy sendiri yg memilih utk pergi menghadiri kursus2 tersebut, bkn atas paksaan pihak lain sbb sy tau, sy telah memilih kelas yg terbaik buat diri sy & insyaAllah akan bermanfaat juga kpd mereka2 yg berada disekeliling sy :-)

Contohnya jambangan bunga di atas yg cukup indah pd pandangan mata sy, yg berjaya sy hasilkan dgn tunjuk ajar seorang guru yg bagus, seorang insan yg sgt baik tutur katanya, Kak Naz dr KL. Kak Naz mmg famous dgn hasilan bunga ciptaannya sendiri. cantik, kan?

Dlm kursus tu sy pelajari cara2 membuat bunga rose yg besauuu tu, bunga magnolia, orkid, bamboo & filler flowers yg warna putih yg comel tu. Alhamdulillah kali ni sy berjaya buat bunga rose! fuh!! Lepas ni boleh la sy suggest mereka yg sukakan bunga rose utk letakkan sekuntum besar tu di atas kek. Anda dah tak perlukan hiasan lain dah. Kek anda dah pastinya SANGAT SANGAT MENARIK!

tak percaya?
LIHATLAH LAGI...









No comments:

Post a Comment

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...