PERSONALIZED SUGAR FIGURINES

PERSONALIZED SUGAR FIGURINES
Hand-made, tailored sugar figurines to your request on a dummy cake. Contact for detail

Chilled cheesecake elyzabrownies

DIY cookies by elyzabrownies

19 December 2013

PRODUK TERBARU: CREAM PUFF CUSTARD FILLINGS


Cream puff
Produk terbaru kami
berintikan krim kastad yang melimpah ruah hihihi

last sekali masa rajin buat cream puff ni masa zaman2 sekolah menengah
time tu sangat la rajin memasak. 
Bkn takat kek jer.. siap lunch & dinner pon masak tiap2 hari.
sejak dari lepas sekolah, tak duduk rumah, dah tak buat dah cream puff ni.

Lama giler...

baru2 ni bila ada yg requested jenuh gak browsing resepi.
resepi yg dulu tah mana la pegi nya almaklum la dlm tempoh tu ada byk tempat sy berhijrah.
Dari Ipoh ke kuantan, ke penang, ke KL.. kat KL saja ntah baper kali pindah rumah..
so buku resepi pon taktau la ke mana peginyer.

Seb baik skrg ada sumber internet.. dapat la jugak resepi yang reliable dari blog Azlita masam manis :-)

Kalau nak order boleh hubungi sy di email atau FB page: Marble cheese brownies ya


No comments:

Post a Comment

Any comments are welcome!

Donation from eLyza brownies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...